Ajankohtaista

Erja nappasi tämän talven SM-mitalin Kuortaneen keskimatkalta. Nuorissa Sonja Mörsky taas hopealla ja ikämiehissä Pasi Martikaiselle myös hopea. Lumitoukola hiihdettiin samassa paikassa ja naiset ylsivät 3. ja miehet 6.
Milka Leppäsalmi KULTAA ja Sonja Mörsky HOPEAA, kun lähtölistalla oli 50 pitkälle matkalle (9km) mukaan lähtenyttä. Nuorten menestyksen täydensi Sari Anttosen 9. palkintosija. Naisten pääsarjassa seuran esikuva Erja Jokinen ehti virheiden jälkeen vielä 5. sijalle Alajärven kosteassa vesikelissä. VIESTISSÄ ODOTETTU KULTA TULI TAAS.
Hiihtosuunnistuksen MM-kisat käynnissä Venäjällä.
Torniossa aloitettiin Pohjoimaiden mestaruuskisa sprintillä. Erja sai hopeaa pitkän matkan kilpailussa. Milka Leppäsalmi sijoittui nuorten D20-sarjassa 8. ja sprintissä 7. sijalle. Sonja Mörsky oli sprintin 20. HU:lla menee hyvin....
Höyryrastit (19.1.2007)
Kisat pidetään ja lunta on satanut kisamaastoon n.10-25 cm. Lunta toivotaan lisää, jotta saadaan mukava hisu-elämys