Ajankohtaista

Ajankohtaista

Kevät on touhuttu eri lajijen parissa ja vuodatettu hikipisaroita. Nyt on aika palkita itsensä ja lähteä viihtymään Särkänniemeen mukavassa porukassa! Matka on urheilukoululaiselle ilmainen (matkat ja ranneke). Muilta matkalle osallistujista veloitetaan 5e:n kyytimaksu ja jokainen kustantaa haluamansa hupirannekkeen. Lähtö Haapamäen ala-asteen pihasta 10.15 ja paluu n.klo 20. Särkänniemiaikaa klo 12-18. Varaa mukaasi ruoka- ja törsäilyrahaa. Meitä kuskaa Matka Mäkelä. Ohjaajina matkassa ainakin Sanna ja Jonna. Ilmoittaudu Sannalle viim. keskiviikkona 21.5 klo 12 mennessä p. 050-3581975 Hintoja ja muuta infoa löydät osoitteesta www.sarkanniemi.fi
Sm-sprinteistä Arille ja Sonjalle plaketti ja Milkakin taisi saada tavallista pienemmän mitskun mukaansa...
18-vuotiaiden oman kylän kilpasiskosten meno oli jälleen ihailtavaa Kiuruvedellä hiihtosuunnistuksen SM-pitkillä matkoilla. Milkan ylivoima oli mykistävää 12,7 km radalla, Sonjan pronssia voidaan pitää työvoittona muista samalla minuutilla maaliin tulleista. Eroa Lylynperän Kaisaan jäi vain reilu 20 sekuntia.
HU:n naiset näyttivät olevansa valtakunnan eliittiä naisten pääsarjassa joukkueella Sonja Mörsky, Milka Leppäsalmi, Sari Anttonen ja Erja Jokinen. Tämä Lumitoukolana ristitty talven Jukola järjestettiin Saloisissa, Raahen kupeessa.
RSS ATOM