Ajankohtaista

Hiihtosuunnistuksen SM-sprintit kisaillaan tammikuun lopussa Lieksassa. HU kisaillee naisten pääsarjassa Erja Jokisen ja Milka Leppäsalmen joukkueella sekä 20-vuotiaissa naisissa Sonja Mörskyn ja Sari Anttosen joukkueella.
Nuorten hiihtosuunnistuksen MM-katsastus vietiin läpi -20 asteen pakkasessa Joutsenossa, kun Haapamäen Urheilijoiden Sonja Mörsky nappasi yhteiskilpailun kakkostilan Venäjän Tamara Ezhrovan jälkeen ja puolestaan sunnuntain katsastuskisan kakkoseksi nousi Milka Leppäsalmi. Lauantain pitkän matkan (13 km) kilpailu muutettiin näyttökilpailuksi sään ja matkan takia.
HU:n salivuoro (22.9.2009)
Yläkoulun sali varattu sulkapalloon tms. sisäliikuntaan tiistaisin klo 16.30-18.00.
Sanna Pusa (D16) pärjäsi parhaiten Lumirastien rastiviikolla Sodankylässä. Edelle ehti vain Katri Lylynperä. D18-sarjan Sonja Mörsky pääsi vauhtiin vasta pitkän matkan kisassa sijoittuen 2. sijalle 20 sekuntia Marjut Turusen jälkeen.
Launtaipäivän valtasi kaunis sää ja jäiset baanat, jotka iltapäivällä alkoivat sulaa suksen kantin alla. Rastien leimaus sujui emitillä, tosin Matti taisi leimata nollaleimasimen maalissa, jollin väliajat hävisivät emit-kortilla.