Ajankohtaista

Ajankohtaista

Sonja Mörsky 19. keskimatkalla Ruotsissa Maailmancupin finaalikierroksella. Nuorten MM-mestari Kvåle 17. ja muut mitalistit jäivätkin Sonjan taakse. SM-kisoissa hopea Erjalle ja Milkalle. Viesteissä kulta D20-tytöille ja H50-miehille. Lisätiedoista linkit järjestäjien sivuille.
HU:n naiset nappasivat historian ensimmäisen voitton Lumi-Toukola viestissa Joensuussa. Joukkueessa hiihtosuunnistivat Sonja Mörsky, Sari Anttonen, Milka Leppäsalmi ja Erja Jokinen
HU:n nuoret naiset jatkoivat vakuuttavia esityksiä SM-keskimatkalla Joensuun Lykynlammen vaativilla radoilla. Tuloksena oli kolme SM-mitalia.
Naisten pääsarjassa Sonja Mörsky ja Milka Leppäsalmi ottivat aluemestaruuskultaa ja hopeaa. Sonja voitti keskimatkan ja yhteiskilpailun, Milka keskimatkan 4., mikä oli hyvä saavutus maajoukkueurheilijoiden joukossa. Janne Virkki voitti am-kullan ja sijoittui yhteiskilvan 3. sijalle.
Milka nappasi hienosti 4. sijan MM-sprintissä. Sonjan sprintti tökkäsi 1 rastin virheeseen, kun urasto oli vaikeasti luettavissa maastossa. Viestissä tytöt jäivät myös 4. sijalle Suomi I verkkareissa.
RSS ATOM