Ajankohtaista

PUULAAKIHIIHDOT (18.3.2010)
Puulaakihiihdot sivakoitiin 17.3. loistavassa talvikelissä neljän innokkaan joukkueen voimin. Vauhdikkaimmin kolmesta osuudesta suoriutui TeamJOK, toiseksi kiri Pohjosen joukkue, kolmanneksi KeuKin ampumahiihtojaosto ja neljänneksi liu'utteli PaTaJa -joukkue. Tarkempia osuusaikoja löytyy tulossivustolta. Kiitos osallistujille!!!
Sonja Mörsky 19. keskimatkalla Ruotsissa Maailmancupin finaalikierroksella. Nuorten MM-mestari Kvåle 17. ja muut mitalistit jäivätkin Sonjan taakse. SM-kisoissa hopea Erjalle ja Milkalle. Viesteissä kulta D20-tytöille ja H50-miehille. Lisätiedoista linkit järjestäjien sivuille.
HU:n naiset nappasivat historian ensimmäisen voitton Lumi-Toukola viestissa Joensuussa. Joukkueessa hiihtosuunnistivat Sonja Mörsky, Sari Anttonen, Milka Leppäsalmi ja Erja Jokinen
HU:n nuoret naiset jatkoivat vakuuttavia esityksiä SM-keskimatkalla Joensuun Lykynlammen vaativilla radoilla. Tuloksena oli kolme SM-mitalia.
Naisten pääsarjassa Sonja Mörsky ja Milka Leppäsalmi ottivat aluemestaruuskultaa ja hopeaa. Sonja voitti keskimatkan ja yhteiskilpailun, Milka keskimatkan 4., mikä oli hyvä saavutus maajoukkueurheilijoiden joukossa. Janne Virkki voitti am-kullan ja sijoittui yhteiskilvan 3. sijalle.